Wij beschermen mensen

Veiligheid is onze basis. Efficiency het resultaat.

Alzheimer vrouw

Dynamische leefcirkels

FREEWALKER:

SafetyTracer en Ivengi.com zijn nauw betrokken in een Europees AAL project dat dynamische leefcirkels mogelijk gaat maken. Fase 1 met meerdere leefcirkels per individu is nu al beschikbaar.
Lees meerPijl
Veilig werken

Veilig werken

Kies ook voor full-service bedrijfsveiligheid met SafetyTracer systemen die wereldwijd 24/7 betrouwbare bescherming, veiligheid, rust en comfort bieden voor u en de naasten van uw werknemer.
Lees meerPijl

Veilig leven

SafetyTracer zorgt ervoor dat u zich vrij kunt bewegen waar u maar wilt. Op de fiets, in de winkel, op reis of gewoon thuis, u voelt zich altijd veilig en er wordt snel hulp geboden in geval van nood.
Lees meerPijl

Veilig wonen

SafetyTracer zorgt door middel van de Mopas-BT voor een veilig en vertrouwd gevoel thuis.
Lees meerPijl

Veilig verzorgen

SafetyTracer systemen zijn speciaal ontwikkeld voor het monitoren van de veiligheid van zorgprofessionals in alle mogelijke risicovolle situaties. Daarmee bieden wij u bescherming voor uw mensen.
Lees meerPijl

Open Care Connect

Open Care Connect is een merk onafhankelijk platform waarmee we zorgorganisaties en eindgebruikers helpen om te standaardiseren, domotica, alarmering en Business Intelligence toe te passen en zeker niet onbelangrijk maximaal te ondersteunen bij de digitale transitie die volop gaande is in de zorgmarkt.
Lees meerPijl
Deel deze pagina op