Wij beschermen mensen

Veiligheid is onze basis. Efficiency het resultaat.

Veilig verzorgen

SafetyTracer systemen zijn speciaal ontwikkeld voor het monitoren van de veiligheid van zorgprofessionals in alle mogelijke risicovolle situaties. Daarmee bieden wij u bescherming voor uw mensen.

Bij calamiteiten kan alert en doelgericht hulp worden verleend en met nauwkeurige analyses kan de veiligheid proactief en structureel worden verbeterd.

Gecertificeerde Mopas BT transponders met medisch wetenschappelijk gevalideerde algoritmen kunnen we koppelen aan bakens, sensoren en vele soorten bewakings- en zorgapparatuur. Speciale applicaties monitoren het welzijn van zorgcliënten en plannen de inzetbaarheid van mantelzorgers en zorgprofessionals.    

Wilt u ook meer zicht op zorgprocessen en de kwaliteit binnen uw organisatie verbeteren zonder investeringen in infrastructuur? SafetyTracer biedt innovatieve oplossingen voor betrouwbare personenalarmering en zorgt voor bescherming, veiligheid, comfort en rust.

Onze systemen zijn in gebruik bij diverse bedrijven in de zorg en worden zonder inspanning geïmplementeerd en gekoppeld aan bestaande systemen.

Wij helpen u om de zorg beter te organiseren, zodat u er altijd bent voor uw cliënten. De zorgverlening wordt daarmee verbeterd en u krijgt een comfortabeler gevoel.

Interesse? Download de brochure!

Veilig verzorgen
Alarmbel

Betrouwbare alarmering

Wij gebruiken een GSM/GPRS module in de 2G en 3G band voor buitenhuis en WiFi communicatie binnenhuis te lokaliseren en om uw noodroep te versturen. En lukt dit niet dan alarmeren wij via een SMS bericht.

Huisjeboompje

Positiebepaling binnen en buiten

Door iedere 5 minuten een positie- en tijdsbepaling te doen op GPS en WiFi bent u binnen- en buitenshuis in geval van nood altijd vindbaar. En dit bewaren we 7 dagen voor u, zodat u patronen kunt herkennen bij dementie.

868 Mhz / WiFi bakens

868 Mhz / WiFi bakens

GPS positiebepaling werkt via satellieten alleen in de open lucht. Voor positiebepaling in gebouwen en ondergronds maken wij daarom gebruik van laagfrequent 868 MHz-bakens en van de adressen van WiFi stations.

Vallend

Valdetectie en geen-beweging-signalering

SafetyTracer heeft een Europees uniek medisch wetenschappelijk gevalideerd valdetectie algoritme in de Mopas-BT. Vooral geen valse meldingen meer en directe hulp ook als u buiten bewustzijn raakt..

Alarmverificatie

Alarmverificatie

Bij een binnenkomend alarm is het voor de hulpverlener zeer waardevol om het alarm direct te kunnen verifiëren. Via een heldere spreek-/luister- verbinding is een direct contact mogelijk. Dat geeft beide partijen rust.

Bewegingsgebied inrichten / geofence

Bewegingsgebied inrichten / geofence

Per gebruiker zijn meerdere virtuele zones in te richten (geofence). Een alarm wordt gegeven bij het betreden en/of verlaten van het gebied. Een scenario kan zijn: iedere minuut positiecontrole en toch 15 uur stand-by zonder laden.

Slagboom

Gecontroleerde toegang

Ons systeem verleent via een speciale interface op een gecontroleerde manier toegang tot uw woning. Daarvoor is de Mopas-BT uitgerust met een vierkante drukknop die het deurslot aanstuurt.

Vuur

Smoke/fire alarm and other sensors

On the Mopas-BT are several low-frequency wireless sensors to connect in and around the house. Wireless smoke/fire detectors, pull switches, neck and wrist transmitters and bed sensors are available.

Deel deze pagina op