Wij beschermen mensen

Veiligheid is onze basis. Efficiency het resultaat.

SafetyTracer introduceert de Mopas-CT voor echtparen in combi met de Mopas-BT

SafetyTracer introduceert de Mopas-CT in haar productengamma als alarmunit voor in de woning met een uiterst betrouwbare GSM connectie. Ook kunnen alle bekende sensoren uit ons programma gekoppeld worden in huis.

Met de MOPAS-CT beschikt u over een comfortabele, eenvoudig te bedienen en aan de muur te monteren alarmunit. In combinatie met tal van draadloze sensoren in en buiten de woning kunt u de beveiliging en het comfort van oudere en/of kwetsbare medemensen op een eenvoudige manier borgen in één alarmplatform. De MOPAS-CT is te combineren met een MOPAS-BT voor beveiliging buiten de woning.

Met een simpele druk op de alarmknop wordt door de cliënt een melding gemaakt naar de meldkamer, zorgverlener of mantelzorger en kan direct de hulpverlening gealarmeerd worden. De MOPAS-CT kan naar een zorgmeldbank alarmeren of rechtstreeks naar een mantelzorger of hulpverlener via een app op een smartphone.

De MOPAS-CT heeft verder de mogelijkheid om een activiteit controle in te schakelen. Het toestel bewaakt hiermee het welzijn van de gebruiker: periodiek moet door de cliënt op de gele toets gedrukt worden of moet bijvoorbeeld een sensor op de toiletdeur gezien worden. Bij afwezigheid kan met de groene toets de welzijnscontrole tijdelijk uitgeschakeld worden.

Via de aan- en afwezigheidsknop kan de zorg zich registreren als ze aanwezig zijn op de kamer: “hulpverlener gearriveerd” en “hulpverlener vetrokken” als hulp is verleend en ze de kamer verlaten.

Deel deze pagina op