Forma

Wij beschermen mensen

Veiligheid is onze basis. Efficiency het resultaat.

Forma

Mopas zorgt ervoor dat u zich vrij kunt bewegen waar u maar wilt. Op de fiets, in de winkel, op reis of gewoon thuis.

Veilig wonen met Mopas

Als u op de alarmknop drukt, kunnen hulpverleners direct zien waar u zich bevindt en kunt u met hen spreken via onze handige transponder in geval van nood. Uw locatie is alleen zichtbaar na een druk op de alarmknop. U bent wereldwijd 24/7 bereikbaar en ontvangt een gratis app voor familieleden, mantelzorgers en/of een alarmcentrale.

Veiligheid in uw woning begint bij de voordeur en daarom kunnen Mopas transponders draadloos gekoppeld worden met elektrische deursloten, waarmee deuren door uzelf of door verzorgers of naasten geopend kunnen worden. In de woning kunt u naar wens op meerdere plaatsen handbediende of automatische alarmmelders plaatsen. Er zijn speciale alarmdrukkers voor badkamer, keuken, toilet en woonkamer beschikbaar. De transponders zijn ook verkrijgbaar met een comfortabele drukknop om de pols of de hals. Een automatische welzijnsmelding naar uw verzorgers of naasten is ook mogelijk.

Zorgapparatuur kan online met ons systeem worden gekoppeld, waardoor uw situatie op afstand door zorgverleners kan worden gevolgd.

Deel deze pagina op