Wij beschermen mensen

Veiligheid is onze basis. Efficiency het resultaat.

Over ons

Ivengi.com heeft het initiatief genomen om SafetyTracer en de Mopas productlijn te starten. Vanuit de brede kennis van Ivengi.com met GPS track & trace voor het openbaar vervoer, het visualiseren van grote datastromen en het goed en gebruikersvriendelijk kunnen weergeven van data naar de gebruiker is het gedachtengoed achter SafetyTracer ontstaan.

Op initiatief en met inzet van meer dan dertig jaar ervaring in persoonsbeveiliging heeft Ivengi.com het SafetyTracer open cloud dataplatform gebouwd, waarin alarmeren, lokaliseren, privacy, informeren en rapporteren de bouwstenen zijn.

Veilig leven

Historie & Werkwijze

Gestart einde 2014 met de blauwdrukken van het platform is er in 2015 en 2016 fors ontwikkeld en getest in meerdere pilots in de industriële en in de zorgmarkt. Met grote inzet is zeer zorgvuldig naar de functionaliteit gekeken en de veranderingen in de zorgprocessen die dit met zich meebrengt. Vrijwel alle pilots zijn in 2017 omgezet in werkende systemen en inmiddels zijn meer dan honderdduizend alarmen verwerkt.

Vanaf 1 november 2017 leveren we de volmaakte versie van het SafetyTracer open cloud dataplatform met de bijbehorende Mopas producten in de markt.

SafetyTracer B.V. is een kleine organisatie met als doelstelling marktpartijen bij elkaar te brengen en te voorzien en te ondersteunen bij het aanbieden van persoonlijke veiligheidsoplossingen in zowel de zorgmarkt als de overige overheids- en industriemarkten. De Mopas producten volledig in Nederland ontworpen en worden ook in Nederland gefabriceerd. 

De verkoop van de SafetyTracer oplossingen vindt plaatsvia partners die daarvoor door SafetyTracer worden opgeleid en geïnstrueerd.  De gehele technische verantwoording van het systeem ligt bij SafetyTracer.

Veilig werken
Deel deze pagina op