Wij beschermen mensen

voorbeeldweergave

Freewalker maakt leefcirkels dynamisch

Het doel van FreeWalker is te komen tot één security oplossing waarmee mensen met dementie langer zelfstandig kunnen blijven wonen en bewaakt naar buiten kunnen.

Als eerste stap hebben we nu een DSZ (dynamische safety zone) en een SBL (soft border limit) gecreëerd die per gebruiker in te stellen is. Iedere gebruiker dus zijn eigen leefcirkel binnen en buiten gebouwen.

In fase 2 van het project wordt deze instelling van de leefcirkel dynamisch gemaakt en per week bijgesteld op het actuele gedrag van de individuele gebruiker per dag van de week.

In fase 3 gaan we dynamische leefcirkels toevoegen die gerelateerd worden aan de agenda van de gebruiker en hem dus gecontroleerd naar afspraken buiten zijn eigen leefcirkel gaan begeleiden.

Het project FreeWalker is een internationaal AAL (active & assist living) project, waarin 9 kennisinstellingen, software bureaus en zorginstellingen samenwerken in Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Ivengi.com is samen met SafetyTracer nauw betrokken in dit project.

meer over Freewalker Pijl

Innovatieve oplossingen voor personenalarmering

SafetyTracer heeft zich ten doel gesteld kwetsbare mensen in onze samenleving te beschermen. Kwetsbaarheid wordt bij oudere medemensen vergroot door de angst om te vallen.  Met een continue monitoring binnen- en buitenshuis bieden wij bescherming en daarmee rust en comfort in combinatie met het unieke medisch wetenschappelijk gevalideerde valdetectie algoritme.

Voor werknemers die alleen hun werkzaamheden moeten doen en steeds vaker in de avond- en nachturen op pad zijn, levert SafetyTracer een persoonlijk draagbaar beveiligingssysteem. Dit systeem waakt continue over u in en buiten de gebouwen, 24 uur per dag in heel West-Europa. Dit geeft ook rust en vertrouwen naar uw naasten.

Meerdere doelgroepen vragen om meerdere oplossingen en daar voorziet SafetyTracer in. We bieden het complete MOPAS productportfolio aan en zullen daar later dit jaar meerdere draagbare oplossingen aan toevoegen. Alles voor uw bescherming.

Mopas-BT, het enige track&trace device in Nederland dat iedere 20 seconden de positie vastlegt.

Meer over SafetyTracer Pijl

TAPA certificering

Ook voor invulling van de eisen bij een TAPA (Transported Asset Protection Association) certificering heeft SafetyTracer de juiste middelen in haar portfolio.

Wij beschermen niet alleen uw medewerkers op de juiste manier, maar kunnen daar ook ritregistratie, actuele positiebepaling, asset tracking en bijvoorbeeld (koel)temperatuur bewaking aan toevoegen.

En natuurlijk leveren wij realtime managementinformatie aan voor zowel de klant als de vervoeder.

SafetyTracer: ook voor slimme vervoersoplossingen tot uw dienst.

meer over veilig werken Pijl
Bewegingsgebied inrichten / geofence

Bewegingsgebied inrichten / geofence

Per gebruiker zijn meerdere virtuele zones in te richten (geofence). Een alarm wordt gegeven bij het betreden en/of verlaten van het gebied. Een scenario kan zijn: iedere minuut positiecontrole en toch 15 uur stand-by zonder laden.

868 Mhz / WiFi bakens

868 Mhz / WiFi bakens

GPS positiebepaling werkt via satellieten alleen in de open lucht. Voor positiebepaling in gebouwen en ondergronds maken wij daarom gebruik van laagfrequent 868 MHz-bakens en van de adressen van WiFi stations.

Huisjeboompje

Positiebepaling binnen en buiten

Door iedere 5 minuten een positie- en tijdsbepaling te doen op GPS en WiFi bent u binnen- en buitenshuis in geval van nood altijd vindbaar. En dit bewaren we 7 dagen voor u, zodat u patronen kunt herkennen bij dementie.

Vallend

Valdetectie en geen-beweging-signalering

SafetyTracer heeft een Europees uniek medisch wetenschappelijk gevalideerd valdetectie algoritme in de Mopas-BT. Vooral geen valse meldingen meer en directe hulp ook als u buiten bewustzijn raakt..

Alarmverificatie

Alarmverificatie

Bij een binnenkomend alarm is het voor de hulpverlener zeer waardevol om het alarm direct te kunnen verifiëren. Via een heldere spreek-/luister- verbinding is een direct contact mogelijk. Dat geeft beide partijen rust.

Alarmbel

Betrouwbare alarmering

Wij gebruiken een GSM/GPRS module in de 2G en 3G band voor buitenhuis en WiFi communicatie binnenhuis te lokaliseren en om uw noodroep te versturen. En lukt dit niet dan alarmeren wij via een SMS bericht.

Slagboom

Gecontroleerde toegang

Ons systeem verleent via een speciale interface op een gecontroleerde manier toegang tot uw woning. Daarvoor is de Mopas-BT uitgerust met een vierkante drukknop die het deurslot aanstuurt.

Vuur

Rook-/brandmelding en andere sensoren

Op de Mopas-BT zijn meerdere laagfrequetdraadloze sensoren te koppelen in en om de woning. Zo zijn er draadloze rook-/brandmelders, trekschakelaars, hals-/polszenders en uit bed sensoren beschikbaar.

Het laatste nieuws