SafetyTracer, oplossingen voor persoonlijk veilig leven, wonen en werken
SafetyTracer, oplossingen voor persoonlijk veilig leven, wonen en werken
SafetyTracer, oplossingen voor persoonlijk veilig leven, wonen en werken
SafetyTracer, oplossingen voor persoonlijk veilig leven, wonen en werken
SafetyTracer, oplossingen voor persoonlijk veilig leven, wonen en werken

Veilig uit en thuis,
met valdetectie èn spreek-/luisterconnectie

Natuurlijk willen we zo lang mogelijk genieten van het leven. Onze eigen keuzes maken, sociale contacten onderhouden, zelfstandig wonen en er lekker op uit trekken. Met de Kompy op zak altijd veilig samen uit en samen thuis.

Direct contact in geval van nood

SafetyTracer biedt diverse oplossingen voor veilig leven, wonen en werken, gebaseerd op GPS track & trace. Onze Kompy is een kompaan op zakformaat die je altijd bij je draagt. Je kunt je leven leiden zoals je dat wil en staat in geval van nood direct in contact met mensen die kunnen helpen. Dat geeft een veilig gevoel, voor iedereen.

Lees hier meer over onze oplossingen

Voordelen van onze oplossingen

Ouderen en mensen met dementie kunnen langer zelfstandig thuis wonen op een comfortabele manier en houden de vrijheid om alleen de deur uit te gaan. 

Mantelzorgers en familieleden hebben een gerust gevoel omdat ze weten dat ze een signaal krijgen wanneer hun naaste in nood is of in een onbekend gebied komt.

Zorgverleners staan dag en nacht in contact met hun cliënten en kunnen de Kompy ook gebruiken om zichzelf veilig te voelen tijdens hun werk.

Veilig naar buiten, maar toch onder controle met een Kompy tracker

Wandelzones

Voor mensen met dementie bieden wij de mogelijkheid om wandelzones, oftewel (externe) leefcirkels, in te stellen. Dementie verandert het besef van ruimte en tijd waardoor mensen sneller kunnen verdwalen. Dit kan ertoe leiden dat mensen niet meer de deur uit durven, dat mantelzorgers constant bezorgd zijn waar hun naaste zich bevindt of dat patiënten in een zorginstelling niet meer zonder begeleiding naar buiten mogen. Dankzij de technologie van SafetyTracer behouden mensen met dementie hun bewegingsvrijheid. Bovendien ondersteunt het zorginstellingen bij het naleven van de Wet zorg en dwang die op 1 januari 2020 is ingevoerd.

Lees hier meer over Safe2Walk

Valdetectie aanwezig

Het instellen van 1 of meerdere wandelzones kan door iedere gebruiker kostenloos gedaan worden en die wandelzones gelden dan iedere dag. Verlaat iemand de zones, dan gaat er een alarm naar de mantelzorger.

Met de introductie van Safe2Walk krijgt u voor een kleine vergoeding per maand de mogelijkheid om wandelzones te koppelen aan dagen van de week en tijdsblokken per dag waarop een wandelzone actief is. Dit geeft u veel nauwkeuriger controle mogelijkheden op verlaten of betreden van die wandelzones. Het beheer ligt bij de mantelzorger of de professionals.

Met een 'engeltje' op de schouder veilig naar buiten| Kompy voor persoonlijke veiligheid en controle.
ISO27001 certificaat

Ivengi / Safetytracer nu gecertificeerd

We zeggen al lang dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, echter met onze certificaten (ISO 27001, NEN 7510 & DigiD) staat nu zwart op wit dat we dit ook werkelijk doen! Ook voor 2022 zijn de certificaten getoetst en vernieuwd.

En daarmee zijn we de enige in Nederland die dit zowel voor de serveromgeving als voor de softwareontwikkeling gecertificeerd hebben.  Bovendien wordt met regelmaat het platform door erkende legal hackers gecontroleerd in nauwe samenwerking met het NCSC (Nationaal Cyber & Security Center).  Privacy is bij Ivengi / SafetyTracer optimaal gewaarborgd!

Heb je een vraag?

Heb je een vraag voor ons en kun je het antwoord niet vinden onder de rubriek veelgestelde vragen, neem dan via dit formulier contact met ons op.
Wij reageren dan binnen een werkdag.


 


Referenties